Headerbild

Anderslövs MK

Välkommen till Bökeslundsbanan!

Träningsanvarig 2023

2023-02-10 i Allmänt

säsongen på Bökeslund närmar sig snabbt, om vädret tillåter öppnar vi 25-26 februari.


Ni som vill ha träningskort som träningsansvarig är hög tid att anmäla er här till mig med svar på denna mejl och ni som läser detta i AMK:s ansiktsbok kan mejla på
micke@mxdrift.se.
Kriterierna är som tidigare 5 ggr träningsansvarig plus hjälpa till på en av våra tävlingar serien 20 maj eller MX woman SM / JSM open / 85cc rookie 26 augusti (ej helt spikat datum). Man kan byta bort hjälp vid tävling mot 2 ytterligare dagar men helst inte. 3 ggr TA plus en tävling för förare med guldhjälmslicens eller träningskort på mellanbanan. Det gäller per förare.

När man anmäler sitt intresse kan man själv föreslå sina dagar, har man inte gjort det inom 2 veckor så planerar jag ut det själv, det blir inte som tidigare att man kan och fundera under säsongen, det har inte funkat för mig. Väljer man inga dagar själv så meddela mig vilka kriterier ni har typ vilka tävlingar man planerar köra, semesterresor och om det är bättre eller sämre kvällar, lördagar eller söndagar. Så ska vi nog kunna jämka ihop det så det funkar för alla. vi planerar från och med 25 februari till och med 31 oktober, tisdagskvällarna från och med det blir sommartid i slutet på mars.. Vilka dagar vi har stängt under säsongen tar vi efterhand.

vh
micke

Läs mer om vad det innebär att vara träningsansvarig här