Headerbild

Anderslövs MK

Välkommen till Bökeslundsbanan!

Barn/Ungdom

I Anderslövs MK satsar vi på våra ungdomar!

Banor
Det finns 3 stycken banor, Lilla banan är för de minsta som kör 50cc. Mellanbanan är perfekt för de som kör 50cc - 65cc samt nybörjare som inte känner att de kan ge sig ut på stora banan. På stora banan delas tiden in i olika grupper, i ungdomsgruppen kör 65cc - 85cc.

Crosskola
Vi erbjuder kostnadsfri Crosskola för alla våra unga medlemmar som kör hojar upp till 85cc samt nybörjare på 125cc, dock max 15 år.
Alla barn och ungdomar delas upp i grupper efter kunskapsnivå för att få ut det mesta i sin träning och ha chansen att utvecklas.

Guldhjälmsutbildning
Gå vår Guldhjälmsutbildning och ta en Guldhjälmslicens!
Guldhjälmsutbildningen är både teoretisk och pratisk där både barn och föräldrar lär sig regler på och vid sidan av banan, barnen tränar praktiskt på viktiga moment som bidrar till säker körning.

Guldhjälmsutbildningen riktar sig till barn under 12 år som efter utbildningen erhåller en Guldhjälmslicens.
Är du inskriven på Guldhjälmsutbildning eller har en Guldhjälmslicens är du full försäkrad när du kör på bana. Licens är ett krav för alla som ska tävla.

Är du13 - 15 år är du välkommen att delta i utbildningen för att få de kunskaper som behövs på och sidan av banan men du erhåller ingen Guldhjälmslicens.
Alla förare över 12 år ska dock ha en klubb eller ungdomslicens för att få köra på banan. På SVEMOs hemsida finns mer information om licenser och hur du registrerar/köper en.

Aktiviteter
Varje år försöker vi att att anordna ett klubbläger då vi tillsammans, stora som små, åker och tränar och leker på en annan bana i Sverige. Detta är mycket uppskattat då vi alla lär känna varandra mer och barnen har tid att leka och umgås utanför banan.

Ansvarig för för barn och ungdomsverksamheten 2023 är Oskar Ivarsson.
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till admin@anderslovsmk.se